28 september 2009

VÄRLDENS BARN

Idag hade jag förmånen att inviga Mikael Goods fotoutställning på IKEA, startskottet för Världens barns utåtriktade kampanj i Jönköping. Världens barn är Radiohjälpens allra största kampanj. Syftet är att samla in pengar till olika projekt i världen som hjälper utsatta barn. I år samarbetar Radiohjälpen med 17 ledande humanitära organisationer i Sverige. Det totala målet är 80 miljoner kronor.

Jag känner ett äkta och djupt engagemang när det gäller utsatta barn. Som jag ser det bygger många övergrepp mot barn på vuxna människors brist på empati och på att de vuxna själva blivit utsatta för vanvård eller övergrepp när de var barn.

Om vi vuxna kan känna medlidande med och ta ansvar för barn i hela världen, om vi kan lära våra barn detsamma, tror jag att barn både där och här kan få en värdigare tillvaro. Barnen är vår framtid och vi får den framtid vi förtjänar.

Tidigare år har Jönköpings kommun varit bra på att stödja världens barn men med er hjälp kan vi bli ännu bättre! Med er hjälp kan ännu fler barn i världen få möjlighet till god hälsa och utbildning och hopp om en framtid.

Stöd Världens barn!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...