13 december 2009

JULEFRIDEN ÄR NÄRA

Kom precis hem efter Pingstkyrkans "Klingande julkort". En riktig stämningshöjare! Underbart att lyssna på alla dessa talanger och att njuta av många julklassiker. Kyrkan var fylld med 2 000 personer som var mycket nöjda och inte blev det sämre av att mer än 50 000 kr samlades in till skolbarn i Kenya!

När konserten var slut hade det börjat snöa. Känns som om julefriden inte är långt borta nu. Under eftermiddagen köpte vi vår gran, traditionsenligt nere vid Statoil - precis på lagom avstånd för oss att bära hem den själva! Julskinkan ligger i kylen, lussebullarna är bakade och amaryllis inköpt. De flesta julkorten är färdiga, ska bara köpa frimärken också.

Det är något på gång i mitt inre, något som behöver mogna över julen. Den senaste tidens händelser, samtal med anhöriga och en mycket god vän, en länk till en utbildning, ett tips om en bok, kvällens konsert och ett kommande djupgående samtal - tillsammans bildar de en våg i mitt inre. En våg av personlig utveckling, en vision inför framtiden. Nästa år kommer att bli ett riktigt bra år!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...