9 februari 2010

ANNA FRÅN JÖNKÖPING FÖRBÄTTRADE VÅR CARVING

Fullständigt slut sitter jag i soffan i lägenheten i Kvitfjäll och surfar. Övriga ser på TV. Idag har vi åkt skidor mellan 09.30-16.00 och sedan 17.30-18.30. Onekligen krävande för en kontorsråtta som mig... Idag har vi dessutom haft vår traditionella skidlektion. Varje skidresa bokar vi en privatlärare, i år bokade vi 2 timmar. Egentligen hade vi tänkt dela upp lektionen i en barndel och en vuxendel, som vi brukar göra, men skidläraren Anna tyckte att vi kunde åka tillsammans hela tiden. Anna var svensk och visade sig vara uppvuxen på Swedenborgsgatan i Jönköping - världen är verkligen inte stor :)

En skidlektion är alltid krävande. Innan dess brukar man tycka att man åker ganska bra men efteråt är allting rörigt och man känner sig osäker. Då kan man förstås undra varför vi utsätter oss för detta, ingen annan vi känner gör detsamma. Anledningen är förstås att vi alla vill utvecklas i vår skidåkning. Visst är det jobbigt att bli granskad och att någon utomstående föreslår förändringar men det gör skillnad. Efter några dagars träning har man lärt sig att integrera det nya med det gamla och då utvecklat en större säkerhet och en större skicklighet - i det här fallet på carving.

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...