26 februari 2010

FRÅN LÄNGDÅKNING TILL FRIDSKRÄNKNING

Idag köpte jag längdåkningsskidor, sannolikt mitt andra par i livet. Har inte åkt längdåkning sedan jag var väldigt liten. Hela familjen åker slalom men för några år sedan köpte min man längdåkningsskidor och nu var det alltså min tur. Ska det nu ändå dröja innan det blir vår kan man ju lika gärna göra det bästa av vintern! Ska bli en utmaning att ge mig ut i spåren nu i helgen!

På måndag kommer statsministern Fredrik Reinfeldt till åklagarkammaren. Han vill veta hur vi arbetar med kvinnovåldet. Visserligen arbetar jag ju numera främst med övergrepp mot barn men jag ska ändå vara med som relationsvåldsspecialist. Ska bli intressant att träffa honom live. Undrar om han vet om att vi är bäst i Sverige på att väcka åtal för barnmisshandel?

Kvällens fullmäktigemöte var en besvikelse med tråkig stämning och många klagomål. Inser att jag längtar efter nya politiska utmaningar! Svarade under dagen på ett mail från FP:s politiskt sakkunniga Åsa Nilsson Söderström i Statsrådsberedningen om varför preskriptionsreglerna för de brott som ingår i fridskränkningsbrotten behöver ändras. Ser fram emot att påverka FP:s nationella rättspolitiska valmanifest!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...