15 mars 2013

En stimulerande vecka

I måndags var det möte med ledningsutskottet, länsmuseets mediagrupp och länsmuseets styrelse. Avslutade med klädprovning på Lawinette inför Rädda barnens modevisning. I tisdags budgetarbete, intervju med Jönköpingspostens Ann-Kristin Losten och möte med Rudolf och Anna Bomans stiftelses styrelse. Avlutade som vanligt tisdagen med yoga (foton kommer ni att kunna se i JP framöver).

Igår ett oerhört visionärt frukostmöte med Tommy Fritz. Sedan sammanträde med Arkivförbundets styrelse där vi bland annat diskuterade Erik Lindfeldts förslag om en kulturarvskoordinator. Hann glädjande nog med att åka en mil längdskidor på Hallby, härligt underlag på grund av den nyfallna snön.
Imorse ytterligare en mils skidåkning på Hallby, hårklippning hos Senait Tekle och sedan stod jag en timme utanför ICA Maxi för att som Röda Kors-medlem samla in pengar till filtar och mat till flyktingar från Syrien.

Har under veckan fått en ny god vana. Äter god och billig lunch på Kroatorpets nya cafeteria i ABM-huset. Tar sedan med mig kaffet i en pappmugg in på museet och njuter av utställningarna där. Kan klart rekommenderas!

Uppdaterad blogg

Så har jag då ännu en gång uppdaterat min blogg! Tiden går så fort! Här hittar du nu enkelt både min senaste film på Youtube och min (och An...